Gifts to those who have everything



I dagens samhälle har de flesta allt, och då frågar man sig; vad ger man i present till en som verkligen har allt? Är man en fashionista som jag, är det inte så svårt att hitta underbara små gåvor att ge bort eller att få.
Här har jag valt några underbara små ting som varje kvinna skulle bli glad av att finna under granen. Dessa ting kommer från bl a Marc Jacobs, en liten bedårande älskling från Judith Leiber samt Lanvin, där man har varit smart nog i rådande Lanvintider att ta fram små presenter till alla fashion-älskare.
Vem skulle motstå den underbara lilla nyckelringen i form av en cupcake från Judith Lieber? Hon är designern som gör alla dyrgripar till handväskor i olika former, mest djur och fåglar som är till bredden beströdda med de finaste av kristaller i regnbågens alla färger. Ett gediget handarbete där varje sten monteras för hand, en efter en.
Det var en sådan väska Mr Big gav Carrie i SATC, när hon inte kunde säga annat än "I Love You". Hon  gillade inte väskan,  den hon fick var allt annat än "hon", men den framkallade orden hos henne och hon bollade vackert över saken till Big.

“Now I've laid down a gauntlet. He either has to say "I love you" back or I guess I'm going to have to break up with him.”

Nu kan du äga en underbar liten nyckelring i samma gedigna kvalitet att hänga på dina nycklar eller som ett smycke för din väska.
Lanvins chefdesigner Alber Elbaz som designade kollektionen för H&M har även här, i kortleken, pennan och  blocket illustrerat de smågalna figurerna som vi kopplar ihop med modehuset.
Perfekta modegåvor enligt min mening till tjejen som har det mesta, men som blir galen av glädje när hon sliter julpapperet i småbitar och får se innehållet.
Så gott folk, ut och shoppa!

Acetate Headphones, Marc By Marc Jacobs 700:-, finns även i blått
Illustrated Bridal Notebook, Lanvin 280:-
Illustrated Dress Pen, Lanvin 560:-
Cupcake fine-crystal embellished keyfob, Judith Leiber 2300:-
Silicone iPhone 3G Case, Marc By Marc Jacobs 330:-
Faces Playing Cards, Lanvin 560:-
Du hittar allt på www.netaporter.com






Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...