Have a lovely weekend!

 

Veckorna flyger förbi och idag är det exakt en vecka kvar tills vi sitter förväntansfullt framför Kalle Anka, dricker glögg och äter oss mätta från ett frodigt julbord. För att inte tala om alla presenter som vi får öppna, och ge bort, allt omslagspapper som växer till en halv skog när vi sliter sönder papperet för att blotta det som finns i paketet.

Idag är det fredag och det är två dagar innan sista advent. Veckorna har bokstavligen flygit iväg, många väntar nu på en längre julledighet och att få umgås med familjen.

Ha en underbar helg och njut av kunna vara i värmen inomhus och ha mat på bordet. Det finns dom som det inte är lika självklart för, dom som är ensamma utan tak över huvudet och ens bröd på bordet. Kan du göra nåt litet för någon annan, om än ett leende eller att ge av din tid eller att ge en liten gåva, så gör det. Det du ger får du tillbaka. Tänk på dom ensamma som denna årstid mest bara är smärtsam. Var tacksam över det du har och ta ingenting för givet.

 

Give - and you shall recieve!

 

 

 


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...