Show me the light in the tunnel



Jag tror på karma och jag börjar fundera på om jag har förtjänat att må såhär och råka ut för nya problem, mest med min hälsa hela tiden.
Jag kan knappt gå, sitta eller ligga, jag har fått ryggskott igen, det var i februari sist, så nån tyckte väl att det var dags igen. Alla ni som har haft det vet hur orehört smärtsamt det är, samtidigt som det begränsar allt i vardagen, den minsta rörelse eller sak man ska göra blir en kamp. Vid sidan, eller ska vi säga hand i hand har jag fått en ny åkomma, en ordentligt inflammerad höger underarm, sk musarm.
Det kan snart inte bli bättre, jag bara väntar på nästa sak som händer. Det vore ju inte helt fel om jag skulle få några positiva besked eller om något roligt kunde hända nu, det är rejält tröttsamt att bara må skit.
Jag vet också att, i lagen om attraktionskraft är det någonstans jag som drar till mig allt negativt. Hur jag ska kunna vända på det i detta tillstånd vet bara gudarna men jag får försöka acceptera läget och gilla det.
Nu ska jag äta en tomat och mozarella-sallad med svarta oliver och se en film. Det är ungefär det jag pallar med just nu. Vi ses imorgon alla pigga, glada och julpysslande läsare. Ni får hemskt gärna muntra upp mig en aningens om ni har lust. Mungiporna pekar liksom neråt...





Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...