You are a Beauty Queen

                        
Det finns något som slår den yttre skönheten, den perfekta kroppen och det perfekt propotionsenliga ansiktet som Da Vinci´s målningar lär ut. Och det är definitivt den inre skönheten. Den skönheten som formar dig till den du är och som lyser igenom den mest perfekta fasaden vi målar upp. För vad är vackrare än att utstråla just skönhet?
På vår tjejkväll i fredags diskuterade vi just om vad vi finner attraktivt hos en man. Måste han vara bildskön? Nej, faktum är att det inte direkt spelar någon roll, om han har det som vinner i längden, och det är ett självsäkert framträdande, en rak rygg och en öppen blick. Väldigt enkelt förklarat så menar vi en man som har den inre skönheten som lyser igenom hans fasad. En man som är trygg i sig själv är en vacker man. Så är det givetvis med kvinnor. För tycker vi om oss själva och är tillfreds med vilka vi är så är det den auran vi omger oss med. Och den skönheten bleknar aldrig. Tvärtom, så blir den starkare ju äldre vi blir, om vi är snälla mot oss själva.
Vi kvinnor har så mycket vi kan ta till för att bli vackra, inifrån och ut. Det första är att alltid ge oss själva det bästa vi kan få. Sedan är en kvinna som respekterar sig själv och har integritet en intressant kvinna. Att ha lite hemligheter och att aldrig avslöja mer än nödvändigt skapar mystik som kan göra oss oemotståndliga. Vi har vår kvinnliga list som är något som män har faschinerats av sedan tidernas begynnelse. Vår femininitet som kommer inifrån och som är äkta, är svårslaget, det gör oss vackra. En inre trygghet och lugn likaså. Vår hållning, vårt sätt att gå, vårt sätt att sköta om vår kropp, samt hur vi för oss är ytterligare nycklar till vår inre skönhet. Har vi allt detta kan vi addera det yttre. Ta hand om dig själv. Du är drottningen i ditt liv, och en drottning ska ha det bästa. Bär vackra underkläder närmast kroppen, tro det eller ej, men bara en sån sak kan öka självförtroendet och ge oss den extra kicken som behövs för att känna oss vackra.
Du är så vacker som du vill vara. En vacker människa är en människa som känner sig själv. Så kasta alla fördomar och se dig i spegeln, du är din egen Beauty Queen!


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...