Femme Fatale



Vad vore världen utan oss kvinnor? Vad vore männen utan oss kvinnor? Vad vore hemmen utan oss kvinnor? Krig har startats i världen på grund av oss kvinnor, det är den makten vi har. Det sägs att bakom varje framgångsrik man står en kvinna. Det är vi som är hjärnan, motorn och själen i våra relationer. Med vår hållning och vårt feminina sätt förför vi vår omgivning. Män vill tillfredställa oss och göra oss lyckliga för dom har förstått att utan oss vore deras liv färglöst. Det är vi som håller ihop våra familjer och är mammor till våra barn.
Det jag vill säga är att du måste ta hand om dig själv. Om du inte gör det, vem ska då vara allt det som behövs för att vår värld ska snurra ett extra varv? Vi är starka, men vi sätter alla andra framför oss själva. Våra behov kommer sist.
Det är nu du ska börja ta hand om dig själv, ta hand om din skönhet, din kropp, din själ och ditt inre. Det är nu du ska prioritera den underbara kvinnan just DU är.
Hur du gör det spelar inte så stor roll, det ska passa dig, ta ett bad mitt i vardagen, njut av en ask fin choklad, köp något vackert för att fira att du är du, eller helt enkelt, bara se dig i spegeln och tala om för dig själv att just du är vackrast och att just du är bäst i hela världen.
Det absolut viktigaste är att du är snäll mot dig själv och uppskattar dig själv. Att du respekterar dig själv och har din integritet. För har du det kommer du se att alla omkring dig har det likaså.
Fira att du är kvinna, varje dag och kom ihåg att du är viktigast.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...