The clandestine marriage



Hemligheten är avslöjad, och ni som följer modet har kanske länge vetat att H&M har gjort det igen. Denna gång är det ärofyllda och oerhört exklusiva modehuset Lanvins tur att få vanliga dödliga att känna på och klä sig i deras kreationer.
Jeanne Lanvin började sy klänningar till sin dotter 1889 och det dröjde inte länge inna societeten ville ha dessa klänningar till sina egna döttrar och senare till sig själva. I samband med det började Lanvin även klä Europas dåvarande kändisar. 1909 gick Lanvin med i Syndicat de la Couture, det vi idag kallar Haute Couture. (Se tidigare inlägg.)
1920 öppnade hon butiker som dedikerades till heminredning, herrkläder, pälsar och exklusiva underkläder. 1924 lanserades Lanvin Parfumes och 1927 expoderade hennes framgångar när hon introducerade signaturdoften Arpége. Inspirationen till doften kom när hon lyssnade på ljudet när hennes dotter övade vid pianot.
Invecklade utsmyckningar, konstnärliga broderier, pärldekorationer på ljusa, lätta blommiga tyger blev hennes varumärke.
Nu har du chansen att klä dig i detta exklusiva märke! Kollektionen för H&M har designats av Lanvins konstnärliga ledare Alber Elbaz och släpps i butikerna den 23:e november. Redan den 2:a november kan du kolla in plaggen på hm.com där det hela släpps i form av en stor filmpremiär.
Missa inte chansen att bli ägare till vår tids mest exklusiva klädesplagg gjord för normala plånböcker när modehuset gifter sig med vår egna H&M!



Kommentarer
Postat av: www.training-list.it

Now, you'll have to put the iDevice in DFU method. It
gets Programs believe that they're on WiFi instead of 3G;
it also permits FaceTime calls over 3G on your Phone. Other benefits
of unlocking your device is the improvement of Cydia.


Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...