Symfony of colors

 

 

 

Det är så vackert att ha färska blommor hemma, hela jag sprudlar av glädje! När solen skiner och värmen är ett faktum utanför fönstret, lever jag upp likt naturen som efter en lång dvala återigen får nytt liv.

Tänk vad en bukett tulpaner kan göra för humöret och själen! En symfoni av vackra och glada färger i en vild kombination av olika slags tulpaner, vars gröna doft och krispiga lättja förför mina sinnen.

Jag har vid flera tillfällen berättat att jag inte har, ens i närheten av gröna fingrar. Allt som lever och som jag rör vid dör, men jag kan inte leva utan färska blommor i mitt hem. Jag vet att dom förr eller senare vissnar, men fram tills dess njuter jag i fulla drag. Jag kan ibland komma på mig själv sitta länge och titta och begrunda skönheten i de färggranna kronbladen, det busiga arrangemanget som med flit är allt annat än prydligt ordnad.

Min dröm är att ha en stor våning i en storstad någonstans i Europa, där min hall är så pass stor att jag kan placera ett runt bord med ett gigantiskt blomarangemang på. Det första jag ska se när jag öppnar ytterdörren är denna fantastiska bukett som sprider värme, väldoft och lycka.


Kommentarer
Postat av: hanna

Hej åh gud vilken snygg lamapa, har letat efter en sådan såååå länge, vars har du fått tag på den? eller har du något tips på vars man kan hitta liknande lampor, någon hemsida? kram

2011-04-08 @ 20:29:16
Postat av: Silvia

Hejsan Hanna!Visst är lampan to die for? Dom lamporna jag har hemma kommer från THG, just denna som du ser på bild är inköpt på Hans Mikaels i Stockholm på Humlegatan. Jag är lampoman och älskar vad dom kan göra för hemmet.

Gå in på THG:s hemsida och dröm dig bort bland alla vackra saker, kanske har du en affär som säljer inredning i din stad som tar hem saker från THG.

Lycka till och vad roligt att du har hittat till min blogg!

Kramar Silvia

2011-04-08 @ 21:46:13
URL: http://chanelinmydrawer.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...