Agent Provocateur - Celebrate your femininity


Lika viktigt som att känna att man är fin på utsidan, är att känna sig vacker även under kläderna, närmast kroppen. Att vara kvinna och att få kunna klä sig i vackra, mjuka och förförande material som siden och spets mot vår lena hud är faktiskt en dröm.
Sålla i underklädeslådan, gå igenom och släng allt som har gjort sitt, har tappat formen och färgen eller har tvättats till oigenkännlighet. Ta sedan ta en tur till din favoritbutik och frossa bland pastelliga spetsar eller färggrannt siden. Kom ihåg att du får vad du betalar för, kvalitet och passform, speciellt för bh:ar är a och o då en korrekt storlek och form gör dig, din kropp och även kläderna du bär över den en stor tjänst. Be om hjälp i butiken för rätt kupstorlek och omfång och satsa en slant för att uppdatera denna del av din garderob som är viktig för att du ska trivas i allt du bär över.
Det finns fantastiska underklädesmärken som är helt magiska att både titta på och bära som givetvis kostar sin slant, men med rätt vård klarar en lång period av användning.
Själv är jag kvinnan som älskar La Perla, Chantal Thomass, Abecita, Chantelle, Passionata och Agent Provocateur för att nämna några, och som anser att livet är för kort för att använda bommullstrosor.
Hylla din kvinnlighet och din kropp och klä den i de bästa materialen alla dagar i veckan!
Bor du i Stockholm eller har vägarna förbi? Se då till att göra ett besök på Agent Provocateurs fantastiska butik på Birger Jarlsgatan 9!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...