Be my valentineOm några dagar är det Alla hjärtans dag som är baserad på berättelsen om Valentin som levde för över sjuttonhundra år sedan. Han var en kristen man som fängslades och led martyrdöden i Rom den 14 februari omkring år 269. Hans brott var att han mot kejsare Claudius vilja vigt unga älskande par då kejsaren ville ha ogifta krigare i sin armé. Under tiden i fängelset träffade Valentin fångvaktarens dotter som kom med mat och meddelanden till honom. Innan Valentin avrättades skrev han ett avskedsbrev till henne, undertecknat med "din Valentin". Detta skulle vara det första Valentinkortet och början på traditionen att skicka varandra kort den 14 februari.
Det är dock inte bara kort vi skickar, det är en dag då många vill göra en hyllnig för kärleken och sin partner eller vän. Jag själv har alltid tyckt att det är en fin högtid som jag gärna firar, medan andra anser att det är onödigt att det ska finnas en speciell dag att fira kärleken på, att den borde hyllas och uppmärksammas varje dag istället. Helt ärligt dock, hur många har tid att göra varje dag till något speciellt, även om jag själv anser och kräver att det ska finnas romantik, uppskattning och kärlek i allt man gör, i det lilla, en vanlig vardag.
Jag tycker att alla hjärtans dag ska vara en dag som ska göras extra speciell men för all del inte begränsa vår romantiska ådra till att enbart väckas denna dag, en gång om året. Speciellt i Sverige enligt min erfarenhet, finns det en sådan tydlig skillnad mellan vardag och fest, och vi önskar oss gärna dagar då saker känns och blir mer speciella. En anledning till fest.
Så killar och män därute som har en käresta, skäm bort henne och ta fram din mest romantiska sida för att få din kvinna att känna sig speciell. Och mina kära medsystrar, älska att vara kvinna! Klä upp dig, fixa i ordning dig och sprid doften från din favoritparfym över kroppens varmaste delar för att optimera upplevelsen av din sensualism. Sexiga underkläder, klackar, ett rött läppstift samt en förförande och kärleksfull blick är allt du behöver för att ge tillbaka den uppskattningen som din man ger dig. Oavsätt vad ni bestämmer er för att göra, var en kvinna och njut av att bli förförd av mannen du älskar.
Vi andra som är singlar, glöm inte bort att hylla dig själv! Häll upp ett glas rött, ta ett varmt och väldoftande bad och sätt dig sedan i din vackraste kimono/morgonrock och njut av din skönhet. Älska dig själv och skäm bort dig med något som får dig att känna dig så speciell som bara du är!

Parfume, Lolita Lempicka
Moon Bali 18-karat gold-plated onyx ring, Isharya
Champagne, Veuve Cliqoe
Signature Lipstick, Estée Lauder - Berry
Coquillage 22-karat gold-plated necklace, Oscar De La Renta
Leopard print Calf-hair Clutch, Miu Miu
Quiet Leather-patent Pump, Jimmy Choo
Twill strapless dress, DKNY
Lace corset, Rosamosario


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...