Elie Saab Couture 2011



























Att begrunda och nogrannt studera Elie Saabs Couture kollektion slår det mesta. Vilka fantastiska färger och detaljer dessa klänningar besitter, jag tappar nästan andan. Så otroligt vackert. Organza, mousseline, tyll och siden dekorerade med zilllioner av blommor, plisseringar, spets, pärlor och paljetter.
Klänningarna visar mycket dekoltage, kjolarnas slitsar avslöjar långa ben och midjan är noga markerad på varje modell. Visningen är en magisk potpurri av kronblad från världens allra vackraste rosor, hortensior och andra blommor som verkar ha hällts ut som ett vackert och väldoftande regn över podiet.
Tusentals arbetstimmar är inbäddad i varje enskild klänning av sömmerskorna som broderar varje blomma, syr fast varje pärla en efter en för att slutresultatet ska ta andan ur publiken, ett resultat som förblir en ovärderlig skatt och ett oövervinnligt hantverk.
Notera den mjuka sminkningen och det ljuva håruppsättningarna för att klänningarna ska få tala sitt tysta men ack så exquisita språk.
Du har väl inte missat brudklänningen på kollage fyra?

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...