Chanel S/S 2011

Chanel Printemps/Été part Une



Chanel Printemps/Éte part Deux


Karl Lagerfeld har gjort det igen, som inför alla säsonger bjuder han på en oförglömlig upplevelse när han visar upp sin nyaste kollektion, som nu är inför våren och sommaren 2011. Den storartade modevisningen med de största modellnamnen inom branchen ägde rum i den magnifika Grand Palais i Paris.
Denna gång, till skillnad från vinterns modevisning där han hade byggt ett isberg i mitten av den magnifika palatset, hade han inför våren en vacker trädgård med tre jättestora vattenfontäner som utgjorde basen av den runway som var dubbelt så stor i år än för föregående visningar.
Hela Grand Palais gick i svart, vitt och silver och andades high fashion där en gigantisk symfoniorkester fyllde upp den stora ytan med klassisk musik och vårkänslor.
Beskåda kläderna, smyckena och anamma det du gillar till din personliga stil. Lägg märke till de malätna koftorna och kavajerna, korta shorts i Chanels-bouclé tyg med matchande överdelar, massiva smycken runt halsen i form av grövre kedjor, eller massor av tunna och längre halsband, samt fjärdar i massor. Färgerna som dominerar är pasteller, silvergrått och svart och basen i kollektionen utgörs av mängder med stickat och sköra, tunna material som fladdrar och ger en vacker siluett. Kvinnligt, sensuellt och elegant.
Sug i dig, låt dig inspireras och njut av denna show, modeguden har talat!

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...