Shoe porn


 

Kära läsare! Jag tänkte bjuda på lite fashion-porr i form av skor, för kvinnorna som är lika fascinerade av klackar och skor, vacker design och fantasifulla kreationer som jag är. Det är sannerligen en magisk värld och för oss som är galna i att klä våra fötter i vackra skapelser är det alltid roligt att se vad världens alla designer skapar för oss.
Dessa skor kommer från den kvinnliga designern Maï för Maï Lamore. En kvinna som är född i Afrika och växte upp med afrikas rika djur och växtrike och har inspirerats i massor av allt omkring henne. Jag kan tydligt se den vackra fågeln framför mig som gav liv åt iden till de två första skorna på bilden, varav den vita skulle vara vacker till en brudklänning... Eller vad sägs om den häpnadsväckande och tjusiga ros-sandaletten? Ormar, blixtar ur den tropiska djungeln ispirerar till de andra skapelserna, för att inte tala om den svarta sandaletten vars klack ser ut som en gasells bakben. Eller så är det bara jag som har fantiserat ihop allt med vetskapen om Maïs ursrung?
Jag skulle i varje fall gärna trippa runt i några av dessa skor, eller varför inte alla, och känna mig som en gudinna på klackar med det rätta grrr:et...


Kommentarer
Postat av: Anna Katana

Vilka underbara skor. Vill ha nästan allihop. Särskilt de översta.

Tack för en inspirerande blogg!

2011-02-02 @ 23:04:41
URL: http://annakatana.devote.se

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...