Stella McCartney Spring 2011












Beskåda Stella McCartneys vårkollektion för 2011! Det är som vanligt stilrent med en del maskulina inslag såsom kostymen, fast med en feminin touch då hon använder mycket siden och klara pasteller. Det är mycket spets, stora mönster och längden mini på kjolar, klänningar och shorts. Observera den nya längden på byxorna som är extremt smickrande för vackert formade anklar i höga klackar. Vårvisningen bjöd på snälla färger på plaggen som fungerar perfekt att blanda och utgör en dovt elegant vårgarderob som är subtil och klassisk.
Investera i liknande plagg från dina favoritmärken och du kommer ha en garderob som är enkel att uppdatera och som räcker i många år framöver utan att gå ur tiden.
Mina favoriter är den blåa, enaxlade spetsklänningen med puff, den dovt gammelrosa kavajen i siden med ljusa byxor och den svarta enaxlade klänningen med rosett och släp.
Jag kommer även att visa Stellas sommarkollektion där jeanskjolen, jeansskjortan och jeansklänningen återigen gör entré i våra garderober, om man nu gillar det. Stay tuned!



Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...