Versace for H&M

 

Efter flera år av designsamarbeten kommer nu landets modestolthet; H&M att låta det Italienska modehuset Versace gästspela i höst.

Alla ni passionerade fashionistor ihop med mig, kan alltså se fram emot den extravaganta och luxuösa Donatella Versaces framfart med skyhöga klackskor, läder, nitar, siden och färggranna, sensuella klänningar med färgstarka tryck i kollektionen, samt 10 noga utvalda accessoarer.

Inspirationen har Donatella hämtat från Versaces bottenlösa arkiv där man har dammat av gamla klassisker och gett dom nytt liv genom spännande nya val i bland annat nya material. Det klassiska Versacemönstret kommer givetvis att vara representerat och plaggen kommer att vara precis så överdådliga och lyxiga som vi är vana vid att se på de stora visningarna, men till det något mer fördelaktiga H&M-priset.

På herrsidan kommer det som vanligt att finnas skräddade plagg som den klassiska smokingen och även accessoarer som bälten och smycken.

Inte noga med att H&M´s val av gästdesigner för hösten är oväntat, väntar fler överraskningar. Den ena nyheten är att kollektionen för första gången i alla designsamarbetens historia kommer att omfatta diverse inredningsartiklar, kuddar och överkast! Den andra överraskningen är att Donatella även lanserar en Pre-Spring 2012 kollektion tillsammans med H&M som enbart kommer att säljas online.

Den 17 november i höst slår ca 300 H&M-butiker runtom i världen upp sina dörrar och presenterar en kollektion som jag tror kommer gå till historien. Kollektionen kommer självklart även att finnas online samma datum.

Pre-Spring kollektionen finns online den 19 januari 2012, så markera dessa datum i era kalendrar och stapla pengarna på hög i väntan på att lägga klorna i något eller några av dessa efterlängtade plagg och accessoarer. Sen är det väl bäst att vila upp sig ordentligt nu i sommar för det kommer inte bli mindre köer och mindre svettigt än tidigare år i krigandet för att stilla vårt habegär!

 

Pssst! Plaggen ni ser på bilderna, inklusive den Donatella bär på presskonferansen kommer att finnas i kollektionen i höst!

 

 


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...