Lavish or Save - Heels to love

 

Jag önskar alla kvinnor att nån gång i livet få bära en äkta designer och kvalitets-sko på fötterna. Det är faktiskt skillnad på skor och skor, kvalitét, känsla och design mot ett par välvårdade kvinnofötter som trippar för att erövra världen. Nuförtiden finns det nästan alltid ett val dock för den som har spröten ute. Som i ett parallellt universum finns det produkter som är skickligt gjorda för obotliga fashionistor som har en passion för fashion men inte vill spendera skjortan.

YSL gör denna sandalett varje år i olika färger, den återkommer i varje kollektion och kan kallas för en klassiker. Det har givetvis det spanska företaget Zara uppmärksammat och tagit fram en sandalett som påminner väldigt mycket om originalet som alla plånböcker har råd med.

Bär vilken som till en vit kostym, cigarettbyxor, byxdressar och klänningar eller varför inte ett par shorts? Vilken väljer du?

 

 


Kommentarer
Postat av: Nicky

YSL sandalerna är en riktig favorit!!! ;) Give me!!! :) Haa en solig dag! Kram/Nicky


Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...