Oh dear!

 

Det var länge sen nu jag inhandlade något stort till mitt hem, några oemotståndliga småsaker blir det med jämna mellanrum, men just en större pjäs har inte lyckats fånga mitt kräsna intresse.

Just då, när jag minst anar det råkar jag på detaljer till, i detta fall hemmet, som jag inte kan låta bli. Jag har länge letat efter just jakttroféer, inte så verklighetstrogna som the real deal, men ett hjorthuvud som är mitt emellan fantasi och det riktiga. Det finns många plastiga troféer där ute, ena ser billigare ut än den andra och det betackar jag mig för. Men kolla in den här! Denna hjorttrofée hittade jag hos den mångsidiga inredningsbutiken Wohnzimmer och visst är den snygg? Hjorthuvudet är tillverkat i resin och är en rejäl sak med både vikt och omfång som jag ska hänga på en vägg som jag har reserverat för stunder som dessa, då den perfekta detaljen dyker upp.

Vill man ha ett vildsvin på väggen går även det att hitta hos Wohnzimmer, bland mycket annat galet men snyggt. Till mitt förtret är dessa häftiga troféer bäställningsvaror, så tyvärr får jag räkna med ca 4 veckor innan hjorten kan pryda mitt hem i all sin glans. Nu behöver jag bara jaga reda på en händig man som råkar äga en slagborr och som kan borra ett förträffligt hål i denna betongdjungel...

 


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej, fin blogg! :) Kan inte du snälla hjälpa till med att få ihop en rabattkod så att jag kan köpa mina studentskor :) De har ett bra erbjudande nu, kolla på länken här http://skonamig.blogg.se/

Tack!! Kram

2011-05-05 @ 13:59:10

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...