Time to move on...

 

Nu är det dags för mig att säga hejdå till blogg.se och ta bloggandet till en ny nivå på min alldeles egna domän www.chanelinmydrawer.com! Jag har känt länge att jag inte får ut det jag vill ha av blogg.se, det har varit segt att ladda sidan och en massa andra småsaker har gjort att jag ville ta klivet ut ur sandlådan och leka i samma liga som de stora bloggarna. Och nu är det klart!

Jag vill härmed bjuda in er alla till en fräsch ny blogg som är snabb, och ser precis ut så som jag vill ha den efter mycket jobb och engagemang! Bloggen kommer att vara lika välskriven som tidigare, innehållet kommer att rikta en djupare fokus mot fashion och inredning, och den kommer att uppdateras tätt med nya, intressanta inlägg. Jag kommer även att lägga upp tävlingar med fina priser, så se till att följa mig från början för att inte missa något! En annan nyhet är att jag förutom svenska även kommer att skriva inläggen på engelska för alla läsare som finns därute i vida världen.

Jag har valt att bara ta med mig enbart ett fåtal av mina sista inlägg här på blogg.se till CIMD, meningen är att den nya bloggen ska bli en nystart, medan alla gamla inlägg sen snart ett år tillbaka kommer att finnas kvar på denna sida.

Jag har även en annan stor överraskning på g som jag inte kan avslöja riktigt ännu, jag håller på och jobbar dag och natt för att utveckla fröet och idén som har grott i mig länge... Inom en snar framtid kommer jag att kunna presentera nyheten, med tanke på att jag är en perfektionist kommer jag inte att släppa ifrån mig något förrän jag är 100% nöjd. Den som väntar på nåt gott...

Tills dess ses vi på den nya och fräscha CIMD! Klicka på bilden eller länkarna för att komma direkt dit!

 

Lämna gärna ett avtryck i en kommentar om vad ni tycker om den nya layouten i den nya bloggen och låt mig få veta vilka ni är som läser!

 

Bye bye blogg.se, hello chanelinmydrawer.com!

 


Kommentarer
Postat av: amelia

Tittar in och önskar dig en fin torsdag! :)

2011-09-22 @ 13:43:48
URL: http://ameliazakrisson.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...