Jean Paul Gaultier Couture 2011 Spring

Mohawk frisyrer, punk, spets och tyll, kedjor, nitar och hundhalsband utmärkte Jean Paul Gaultiers Couture kollektion för våren 2011. Redan när inbjudningarna skickades ut, en bit fisknät fastsatt med en säkerhetsnål på en bit kartong, kunde man ana vad denna äkta Parisiska designer skulle visa upp.
Skräddat, tunt och perforerat läder, bomberjackor och Gaultiers signaturplagg; trenchcoaten visades upp i en ny längd, utan axlar i färgen "Rose", döpt till "I Am an Anarchist". Men bara i en värld där fulheten regerar...
Förutom Diors Couturevisning är Gaultiers Couture oslagbar och lätt en favorit hos mig. Den ispirerar mig och påminner om att det kassiskt svart/vita aldrig går ur tiden. Gläns i vår och sommar i småblommiga klänningar, svart-vita detaljer, paljetter och damma av din gamla bomberjacka, alternativt de små, korta och nätta jackorna för en perfekt look. Ta även lektioner av Cruella de Vil som verkar ha inspirerat Gaultier till många av kreationerna. Inte att förglömma är brudklänningen i tyll på den näst sista bilden, samt cancan finalen i siden och tyll dansad av Psykko Tico från Crazy Horse.


Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...