Nail trends S/S 2011Vårens trender inom nagelvård, design och nailart är subtil, precis som modet på världens alla catwalks. Det är mycket pasteller som nude, beige, grått, blyerts och silver, blandat med de klassiska färgerna som tomatrött, rosa och naturella naglar. Färgkombinationerna när det leks med olika färger är också behaglig, men med ett markant fashionstatement. Beige blandas med svart och den nya stora trenden är Minx-naglar där en färdigmönstrad "folie" i anpassad storlek värms under en värmelampa där ett "lim" aktiveras. Folien tapetseras därefter på nageln, längden filas till och sidorna försluts. Detta är ett relativt nytt sätt som kändisarna i USA älskar. I bildkollaget ser ni Lady Gaga med just Minx-naglar i guld. Folien varar något längre än vanligt nagellack och resultatet är både snyggt och häftigt.
Den svarta trenden på naglar håller fortfarande i sig och det finns en hel del mörka färger från modehusen som dominerar, tex Chanels Les Vernis Black pearl (nr 513) som har en grönskimrande ton. En annan trend som är väldigt populär är trädgårdstoner som grönt i olika, samt himmelsblått.
Rött är alltid sofistikerat, fransk manikyr är alltid klassiskt och dessa trender går aldrig ur tiden. Lek med olika färger och glöm inte tånaglarna för ett helhetsintryck!
Kom ihåg att vårda dina händer och naglar och måla om ofta för att undvika avskavda och flagnande naglar. Har du möjlighet så unna dig gärna en manikyr, det är skönt, naglarna blir som nya och det blir lättare att hålla efter hemma.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...