Dinner in style



Nyp till din pojkvän och hinta med din kvinnliga list att du vill mysa med en god middag på din favoritrestaurang! Vet du inte hur man gör så skriv en kommentar och jag ger dig en fullkomlig guide som får din man att falla pladask. Restaurangen behöver inte vara tagen ur Guide Michelin, men nog kan han kosta på kvinnan han älskar mer än det lokala kinahaket. Bra, nu har du gjort det, nu är det viktigaste kvar. Din outfit. Ta på det det som du normalt sparar till de riktigt stora tillställningarna. För ärligt talat, mår din klänning bra av att ligga längst in och damma och vänta på det där tillfället som du sparar den till?
Klackar är ett måste, hållningen du får i dom är obetalbar. Ta din favoritparfym och dutta där du är varmast, dvs där du känner pulsen slå. Bakom öronen, knävecken, vid hårroten i nacken och mellan brösten. Välj sedan omsorgsfullt dina smycken, släng ner läppstiftet i din clutch och du är good to go!
Och jag lovar, när din man ser dig kommer han vilja ta ner stjärnorna, placera dom i en liten blå ask som han lägger i din hand och ber dig att vårda dom ömt. Så som han vårdar dig, som hans ögonsten.

Silk-satin Bra & Thong, Carine Gilson 4200:- resp 2100:-
Metal Shell Gold Clutch, Accessorize 309:-
Ametyst Earring, Isharya 2090:-
Ballerina Budoir Alice Band, Accessorize 96:-
Magical S.O.L Silk Georgette Dress, Vivienne Westwood 16.000:-
Beige Suede Pumps, Scorett 1199:-
Leopard Print Fine Crystal Embelished Clutch, Judith Lieber 19.300:-
Green Flirt Dress, H&M 399:-
Metal Chain Circle Bracelet, Versace 3093:-
Drama Patent-leather Pumps, Brian Atwood 5500:-
Deepi Deco Statement Ring, Accessorize 115:-

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...