Endulge me, please
Spoil me, treat me with care, feed me sweets and I´ll be your princess forever.
Jag har haft lyckan att dricka champagne och äta dessa delikata Macarones på det mest sagolika och beryktade patisserie i Paris vid namnet Ladurée. Det magiska konditoriet som 1930 lanserade den underbara dubbel-deckaren, två macarone-skal fyllda med creme ganache. I alla dess olika smaker. Mina favoriter är Le Rose, Le Marron (kastanj) och Cerise (körsbär) mfl. Jag kan inte få nog. Jag älskar alla och att få känna smakerna smälta i munnen är som att älska med världens alla smaker i den sötaste form som någonsin kan existera.
Jag har haft lyckan att dricka champagne och äta dessa delikata Macarones på det mest sagolika och beryktade patisserie i Paris vid namnet Ladurée. Det magiska konditoriet som 1930 lanserade den underbara dubbel-deckaren, två macarone-skal fyllda med creme ganache. I alla dess olika smaker. Mina favoriter är Le Rose, Le Marron (kastanj) och Cerise (körsbär) mfl. Jag kan inte få nog. Jag älskar alla och att få känna smakerna smälta i munnen är som att älska med världens alla smaker i den sötaste form som någonsin kan existera.
Kommentarer
Trackback