The crisp and classic must have - The great White

Det oumbärligt vita som är ett måste i varje garderob: jag talar givetvis om den krispiga och mångsidiga vita skjortan. Som ni ser på bildkollaget från olika visningar för S/S 2011 och ett brett spektrum av designers, så finns det en uppsjö av varianter som den kan användas på och stylas utan att bli tråkig eller uttjatad. Det känns inte som att jag behöver skriva speciellt mycket om varför varje kvinna bör äga en i en utmärkt kvalitét. Ju längre den håller sig fräsch desto bättre då den aldrig går ur modet oavsätt snitt, design eller material. Satsar du på linne eller siden är den perfekt under sommarmånaderna, och är den i bomull med en utsökt glans och hållbar kvalitét, blir den en ständig följeslagare året runt använd till jeans, kjolar, shorts, kostymer, saronger och gud vet vad. Beroende på vad du sätter till förändarar du dess utseende från gång till gång med tex sjalar, smycken, en slentriant knuten slips, en liten cardigan, en kavaj eller ett snyggt skärp. Bara fantasin sätter gränser på vad detta plagg är kapabel till att göra för dig, dina outfits och din garderob.
Se till att satsa en slant och se det som en investering när du köper din vita skjorta. Den ska klara en hel del tvätt, eventuell blekning, strykning och mycket användning innan den kan kasta in handuken och tacka för sig. Är den figursydd ska den sitta snyggt i ryggen och över brösten, och för all del, köp inte en för liten storlek så att knapparna spänner över brösten. Det är inte snyggt...
Den krispiga vita skjortan är en must have för alla, har du en i garderoben?

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...