GUCCI S/S 2011











Guccis vår och sommarkollektion andas 80-tal enligt mig med de starka petrolgröna och lila inslagen på siden, så långt ögat når på denna visning som även visar rätt mycket etniska inslag på ett mycket elegant sätt, utan att bli vild. Det är fortfarande jättemycket tights som gäller, gärna i mjukaste skinn i antingen safaribeige, eller svart. Det breda skinnbältet är kollektionens kärna, det är den som håller ihop alla outfit och ger den oemotståndliga midjan som är smickrande för alla kvinnor. En rätt så ny och rolig accessoar på väskor, klänningar och skärp är en tassel (!), tofsar i siden och olika färger. Häng en på väskan, runt midjan eller runt halsen!
Tunnt, mjukt och präglat skinn är fortfarande ett tidlöst måste i alla garderober, som jacka, som blus eller som en vacker kjol eller varför inte en klänning? Mina favoriter är dom färggranna sidenbyxorna med den smickrande längden som är mer än perfekt till höga klackar, samt haremsbyxorna i en elegantare tappning och byxdressen i siden med en slentriant knuten tassel i midjan.

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Om du kommenterar för att göra reklam för din blogg, dagens blogg, veckans blogg, dina produkter etc. kommer detta att raderas omgående.

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Vad har du för URL/Bloggadress?

Skriv en kommentar!

Trackback


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...